Ett och ett halvt år

Publicerad 2014-04-30 14:37:00 i Kärlek,

Glad Valborg på er alla!
Idag firar jag och min pojkvän ett och ett halvt år! :) Det ska såklart firas, men först ska jag sluta skolan och åka iväg för att jobba. Senare ikväll ska vi på restaurang, titta lite på någon majbrasa och sedan – dagens höjdpunkt – ska jag äntligen få se Divergent, har verkligen kärat ner mig totalt i boken! Så himla bra, har höga förväntningar och vet att jag kommer gråta flera gånger... Jag hoppas ni får en underbar kväll! :)

Solen strålar – då ligger jag sjuk i soffan

Publicerad 2014-04-27 13:26:26 i Allmänt,

 
Rubriken säger allt, har varit sjuk sedan torsdag kväll. Finns det något tråkigare att ligga sjuk inomhus medan vädret är hur vackert som helst?
Ingen smak har jag heller så alla påskägg är i stort sett orörda, usch för denna helg :( Har i alla fall läst ut boken Divergent, otroligt bra... Erkänner att jag till och med grät lite här och där, är ett stort fan av Hunger Games och den här är ju lite liknande så den föll mig verkligen i smaken. Ska förhoppningsvis se filmen på onsdag, då jag och min pojkvän firar 1,5 år tillsammans! :)

Hur firar man påsk?

Publicerad 2014-04-22 22:43:30 i Högtider,Något jag lagt märke till under de senaste dagarna är att påsk är något som firas väldigt olika, och ibland inte alls. Hur firar ni påsk? 
Själv har min familj påskäggsbyten, främst på påskafton, och då har vi även middag hos oss med släkten! :) På annandag påsk är det tradition att äta middag med mina kusiner hos mormor :) Så för mig blir det mycket godis och mycket mat!
Min brorsa smäller också av lite fyrverkerier, men bara mellan de timmar då det är lagligt! ;)

Ni som bor i Frankrike och läser bloggen, hur firar man påsk där? :)

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter