Lyxigt boende och lite sömn efter en jobbig dag

Publicerad 2014-06-30 22:09:59 i Paris, Resa,


Hej alla! Efter en riktigt jobbig dag ska jag nu alldeles strax lägga mig, imorgon ska jag upp tidigt för en introduktionsdag. Har skrivit på massa kontrakt som jag bara halvt förstår och fått rejäl huvudvärk av all franska och alla problem hela tiden. 
Vi bor på ett hotell, bor med Rosa och en till svensk tjej, eftersom Disneylands alla residens är fulla. Jag klagar inte, vi har tv, gratis wifi, diskmaskin och eget badrum! 

Vi är på väg till Paris precis NU!

Publicerad 2014-06-30 03:51:13 i Livet, Paris, Resa,


Igår åt vi macarons hemma och nu sitter jag i en bil påväg till flygplatsen - allt annat än lugn. Min väska väger ca fem kilo för mycket, men det ska förhoppningsvis lösas på flygplatsen. För övrigt är jag orolig, nervös och förväntansfull! Tror inte jag har insett det riktigt än, att jag håller på att flytta till Paris. Wow! Vi hörs förhoppningsvis ikväll, vi ska försöka fixa wifi när vi slagit oss till ro i vårt lilla rum! :)

På måndag flyttar jag till Paris!

Publicerad 2014-06-26 18:46:03 i Paris, Resa,

Jag kan knappt tro det. På måndag flyttar jag till Paris. Lilla jag. Så som jag har längtat efter det, under så himla många år och nu är det helt plötsligt snart dags! Idag ska jag börja packa lite smått, jag känner mig fortfarande sjuk och har tagit det lugnt i veckan och kommer göra det veckan ut så jag är så frisk som möjligt på måndag! :)

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter