Hejdå!

Publicerad 2014-03-30 07:14:00 i Resa, Toulouse,

Efter en vecka här är det nu dags att lämna vackra Toulouse. 
Vi åker buss till Barcelona och tar flyg därifrån, vilket är bra för då kan jag sova på bussen! Vi festade till klockan tre igår/idag natt och sen åkte jag hem och packade, så jag har bara sovit ungefär en timma=jag kommer sova på bussen.. ;)

Airbus

Publicerad 2014-03-29 17:29:07 i Resa, Toulouse,Blir bara mer och mer sjuk ju mer tid av dagen som går..

Men nu har jag i alla fall sett lite av airbusfabrikerna m.m. Guiden pratade väldigt snabbt på franska, som de flesta fransmän, så det var rätt svårt att förstå.. Men jag snappade upp några meningar och ord här och där! :D

Sjuk

Publicerad 2014-03-29 12:53:41 i Resa, Toulouse,

Sista dagen i Frankrike för den här gången, det är idag allt händer- och då blir man så klart sjuk. Ska försöka hänga med på allt som är planerat ändå, vill inte missa något- ska både till Airbus, se på rugby och festa ju! :)


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter