Välkommen!

Publicerad 2014-03-21 20:24:00 i Om bloggen,

Hejsan och välkommen till min nya blogg! :) Du hittar mig även på www.lesphotos.blogg.se där jag publicerar mina foton! :)
 
Här kommer du kunna läsa om mitt sommarjobb på Disneyland i Paris- hur jag fick det, tips för andra sökande, hur man förbereder sig, hur det är att bo i Paris, hur det är att jobba på Disneyland, hur det är att bo tillsammans med mina mycket roliga och halvt galna vän Rosa, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån när man är 18 år, hur caféer, restauranger och affärer är i Paris, hur det är att vara ifrån sina pojkvän i två månader och mycket, mycket mer!
 
Du är varmt välkommen att läsa mina inlägg, följa mig på bloglovin och kommentera- det hade varit kul! :)
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2014-03-22 15:35:55

Åh, jag jobbade också på Disneyland när jag var 18 och är fortfarande kvar i Paris (ej på Disney dock) såhär nio år senare...Ska bli kul att läsa din blogg!:)

Svar: Åh vad roligt!! Haha då får jag höra av mig till dig när jag behöver råd med andra ord! ;) Har också tänkt på vad det här jobbet kan leda till, familj och släkt vill dock inte att jag stannar kvar i Frankrike sen, men vi får se.. :D
Amanda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter