Fina Stockholm

Publicerad 2014-05-31 10:04:00 i Livet, Skola, Tankar,

Stockholm är en jättefin stad. Huruvida jag vill bo eller studera där kan jag däremot inte bestämma än, men jag får se vart livet tar mig :) Vid den här tiden om ett år håller jag på att ta studenten och då kommer jag säkert att ha 1000 olika tankar i huvudet, det är faktiskt inte så långt kvar - ett år går fort!

EN MÅNAD KVAR

Publicerad 2014-05-30 10:37:31 i Allmänt, Paris, Resa,

Hej där! Nu är allt klart med skolan och det är bara "roliga" dagar kvar. Det känns väldigt konstigt att inte göra läxor eller att plugga inför prov nu på helgen, jag vet knappt vad jag ska göra istället... Lite småsorgligt sådär, men imorgon ska jag troligtvist ut till en vän som jag inte träffat på ett bra tag, och ikväll kanske det blir till att gå ut eller bara vara hemma och ta det lugnt - kan inte riktig bestämma mig.
 
Haha, i natt var det tänkt att jag och Jonathan skulle gå upp för att se NHL-matchen, tror ni vi orkade det? När klockan ringe 01.55 sa Jonathan typ "orkar vi verkligen kolla?" och då sa jag nej och sen somnade vi om. Lyckat!
 
För övrigt är det en månad kvar tills jag och Rosa flyttar till Paris, incroyable!

Räkna dagar

Publicerad 2014-05-12 20:18:00 i Allmänt,

 
Om 24 dagar slutar skolan och jag är klar med mitt andra år på gymnasiet. Om 49 dagar flyttar jag till Frankrike i två månader. Rätt ofattbart! 
 
Bloggen blir smått pausad tills det börjar närma sig avresedatumet, fokuserar mest på skolan just nu! :)

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter