Home Sweet Home

Publicerad 2014-04-15 20:09:05 i Allmänt, Högtider,


Efter två dagar hos min pojkvän Jonathan är jag nu hemma igen! Det är inte så att vi bor långt bort ifrån varandra, ca en halv mil bara, men man märker ändå av när man varit borta ett tag. Har till exempel en söt liten hamster som min bror får ta hand om när jag är borta :) 
 
Idag kom jag hem till tio paket(!) som jag beställt från en hemsida, det var tio separata paket/brev eftersom det är olika företag som säljer saker på hemsidan. Det var jättekul att öppna allting, det kändes som om jag fyllde år haha! 
 
Jag kom även hem till en stor klädröra som jag tidigare nämnde, har kämpat med den i ett tag nu men det har inte blivit en sån stor skillnad...
 
Förutom att handla påskgodis och påskägg till nära och kära, har jag idag även gjort en sådan otroligt häftig sak, jag klättrade! Haha när jag kommit upp en bit darrade jag något otroligt, vet inte om det var för att jag var livrädd eller för att det var jobbigt att klättra- kanske en blandning!
 
Nu är det ishockey som gäller, Sm-final! :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter