Italienska

Publicerad 2014-04-09 22:19:37 i Allmänt,


Imorgon har jag prov i italienska... Får se hur det går!
Så som ni säkert förstår så har kvällen gått till att plugga, sådär lagom kul.. Men snart är det lov!

Jag tror inte jag berättat om vilken språknörd jag är! :D För tillfället läser jag förutom svenska och engelska även latin, franska, tyska och italienska- känns som att sommarjobbet på Disneyland passar mig perfekt! 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Amanda Louise

Publicerad 2014-04-09 23:02:53

Tack snälla för din kommentar! Vad kul att du också ska till Paris. Jag blir så himla inspirerad utav din motivation för att lära språk, vart kommer den ifrån? Italienska står näst på listan, men jag vågar inte förrän franskan sitter så att jag inte mixar, haha!!

Svar: Förlåt för sent svar men har nu gjort ett helt inlägg som svar på din fråga för jag tyckte den var så bra haha! :D Länkade även till din blogg, hoppas det var okej! :) Ha en fortsatt bra kväll!
Amanda

Postat av: Emma Nikka

Publicerad 2014-04-10 10:16:51

Verkar som om språk älskandet går i släkten;) Eller ja, i alla fall du och jag har det! Kul:D

Svar: Åh vad roligt, haha i familjen är det bara jag som älskar språk! :D Men vad skoj, då är jag inte ensam i släkten i alla fall! :D
Amanda

Postat av: milina.blogg.se

Publicerad 2014-04-10 17:24:26

lycka till!

Svar: Tack! <3
Amanda

Postat av: Nina

Publicerad 2014-04-10 18:51:28

Gud vad roligt att läsa så mycket språk! Själv skulle jag nog bara blanda ihop alla! :)

Svar: Haha tro mig, det gör jag... Sådär lagom pinsamt att säga ett ord på tyska mitt i en italiensk mening! ;)
Amanda

Postat av: Maja|Foto, mode, vardag

Publicerad 2014-04-10 20:47:16

Fin blogg!

Svar: Tack!! :D
Amanda

Postat av: Emma

Publicerad 2014-04-10 21:21:27

Nej det är du verkligen inte;) Jag gick också språkprogram på gymnasiet och läste (förutom engelska och svenska) tyska, spanska och japanska! Samma kärlek som du har till franska har jag till tyska:)

Svar: Åh vad roligt! :D Hade gärna valt japanska, eller kinesiska, nästa år men det gick inte, språkblocken krockade med varandra.. Haha kanske lika bra, blandar redan nu ihop språken då och då! :D Tyska är jättekul, i alla fall när man förstår själva uppbyggnaden! Vi har en tysk utbytesstudent hela året, superkul fast hon har lärt sig svenska nu.. Haha när jag frågar henne om tyska grammatikregler vet hon knappt själv, "det bara är så"! :D
Amanda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter