Parad och härliga besked

Publicerad 2014-07-04 00:05:00 i Livet, Paris, Resa, Tankar,


Idag var en bra dag! Förutom att jag inte förstod typ någonting av säkerhetsutbildningen men jag hoppas att det inte kommer hända något allvarligt. Efter utbildningen och lunchen ringde jag mitt jobb och frågade om jag skulle komma förbi eftersom min utbildning hade slutat tidigare. De sa att jag skulle byta om till min kostym och gå till affären! Så det gjorde jag och idag kändes allt bättre på jobbet, jag sa "bonjour" till en tjej när jag gick in och hon svarade, sen vände hon sig om efter några steg och frågade om jag var svensk och det var en sådan otrolig lättnad att inte vara ensam! Dessutom var tydligen killen jag sa 'bonjour' till i affären igår också svensk. Sedan fick jag en rundtur igen av en annan kille och då blev jag ännu mer lättad när han sa att jag inte behövde oroa mig, "If you don't understand, it's okay"-första gången någon pratar engelska med mig! Haha jag har gått från att säga 'je parle français' till 'je parle un peu français'-det är faktiskt riktigt svårt här! 
Senare efter mitt jobb kom Rosa och mötte mig och så åt vi glass och kollade på den dagliga paraden tillsammans. Sen testade vi några karuseller också! :)
 
Imorgon ska jag ha kassautbildning, det blir spännande! :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-07-04 15:33:37

Åh vad härligt med Frankrike och Paris! Har alltid velat åka dit :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-07-04 15:33:39

Åh vad härligt med Frankrike och Paris! Har alltid velat åka dit :)

Svar: Ja det är verkligen kul, besök Paris om du har möjlighet till det! :D
Amanda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter