Ytterligare en lång dag på Disneyland

Publicerad 2014-07-02 21:53:46 i Livet, Paris, Resa, Tankar,


Idag fick vi veta var vi ska jobba! Jag ska jobba själv med tio redan rutinerade fransmän i en affär som hör till Snövitattraktionen, och kanske även i fler affärer. Blev jätteglad när jag hörde att jag fick en sådan mysig butik, i Fantasyland dessutom, men kände mig tyvärr inte alls välkommen av mina kollegor så det var lite tråkigt. Fick knappt ett hej och sen gick alla och jag stod kvar utan en aning om vart jag skulle ta vägen eller vad jag skulle göra, sen kan jag ju inte franska så pass bra så att jag kan prata flytande sådär bara så ja det gick väl sådär. Men jag hoppas att det blir bättre! :) Har dessuto fått mitt schema, nästan bara pass mellan 16.00-00.00! Får komma på något roligt att göra under dagarna! :)
 
Älskar för övrigt min kostym, har tyvärr ingen bild på den än! Men den är jättesöt! :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nadja

Publicerad 2014-07-03 09:56:17

Vad kul du får jobba i butik! Då slipper du lukta som en hot dog och french fries i slutet av arbetsdagen! ;) Folk blir säkert trevligare snart. Kämpa på bara och njut av tiden:)

Svar: Haha eller hur! :) Ja det är redan lite bättre! :) Tack så mycket!
Amanda

Postat av: Linda

Publicerad 2014-07-03 10:58:12

Ååh så roligt att få jobba i Frankrike och dessutom i Disneyland^^
Försök gå fram och prata med dom istället, fransoser gillar prat glada människor och är absolut inte kalla de gillar dock när man bjuder in sig själv lite^^
Ha det så jätte bra och bara njut!:)

Svar: Jag får se om jag vågar det haha! :) Tack för tipset! :) Och tack så mycket! :)
Amanda

Postat av: s

Publicerad 2014-07-03 17:59:37

Vilket toppen jobb! :D

Svar: Ja, känns verkligen häftigt att vara här! :D
Amanda

Postat av: Amanda Nordqvist

Publicerad 2014-07-03 19:11:37

Jag är på väg att åka till USA som au pair nu i höst, så kika gärna in på bloggen och följ med på mitt äventyr från början till slut!

Svar: Åh vad roligt! Stort lycka till! :D
Amanda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter