Vamos a la playa

Publicerad 2014-06-12 19:26:00 i Paris, Resa, Språk,

Imorgon åker jag med Jonathan och hans mamma samt hans barndomsvän till Spanien, inte lite excited! :D Spanska kan jag tyvärr inte men jag tänkte nog försöka mig på att prata italienska där nere, har jämfört lite vanliga fraser och det är inte mycket som skiljer sig åt! :) Det är en av flera fördelar med att kunna romanska språk!
 
Jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera lite därifrån men det är inte säkert att vi har tillgång till internet, så vi får se :) Ha det bra så länge!
 
När jag kommer hem från Spanien är det tio dagar kvar tills jag flyttar till Paris...!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Publicerad 2014-06-12 22:35:05

åh vad mysigt

Svar: Ja, det ska bli kul! :D
Amanda

Postat av: Tess

Publicerad 2014-06-13 11:29:21

Superfin bild! :) Kram

Svar: Tack så mycket, kram!
Amanda

Postat av: Nadja

Publicerad 2014-06-21 10:44:40

Vad roligt att du ska iväg och jobba till Eurodisney! Jobbade själv där en sommar (CDD som blev CDI) år 2006 och det var det bästa jag någonsin har gjort. Ta mycket bilder så man kan följa med dina äventyr och drömma tillbaks:)

Svar: Åh vad roligt att du har jobbat där! Vad jobbade du som? :) Jag ska åka om nio dagar och är jättenervös haha, men jag hoppas att det ska gå bra! :D
Amanda

Postat av: Nadja

Publicerad 2014-06-21 12:22:02

Jobbade vid Casey's Corner, en typ av snabbmatsrestaurang på Mainstreet framför slottet. Hoppas du hamnar någonstans där du trivs om du inte är placerad ännu!:D Alla dagar är inte roliga och det är rätt så stressigt ibland. Men man vänjer sig, både med språket och franska mentaliteten ;)

Jag var också jättenervös innan,precis som dig. Visste inte var i parken jag skulle jobba innan jag kom dit, kände ingen där, är från en liten by i skogen och tappade direkt bort mig i Paris. Allt löste sig däremot till slut.

Det kommer gå bra för dig och din kompis. Njut av tiden:)

Svar: Åh vad det låter kul! Jo har förstått att det inte kommer vara lätt, det första problemet vi stötte på var vilka skor som var tillåtna att ha haha! Tack så jättemycket! :)
Amanda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter