I'm in the air!

Publicerad 2014-03-23 07:45:59 i Resa, Toulouse,Är just nu på ett flygplan, häftigt va? Första gången jag är med om att det finns wifi på ett plan! :) Det är lite segt, men jag klagar inte! 

Dagen började med att jag gick upp klockan 02.00 efter att ha sovit i två timmar. Har inte sovit mer än, så är väldigt trött..

Just nu är vi på väg till Barcelona (aldrig varit i Spanien förut!) och därifrån tar vi bussen till Toulouse, där jag ska bo i en värdfamilj! :) Det ska bli spännande att se hur de har det!

Jag la märke till en sak på flygplatsen, flög från Arlanda, och det var att jag inte behövde visa mitt pass en enda gång! Det är en sak som jag heller aldrig varit med om förut... Någon som vet vad det beror på?

Tänk att jag om 3 månader kommer sitta på ett plan till Paris, för att bo där!!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2014-03-23 11:58:55

SV: tack så mycket :)

Postat av: vanja

Publicerad 2014-03-23 17:53:02

häftigt :D

Svar: Jamen eller hur! :D
Amanda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter