Party in France

Publicerad 2014-03-28 18:07:04 i Resa,

Idag gick fransmännen och köpte två kundvagnar alkohol, för ca 300€. Kundvagnarna tog de med hem sen. Haha, vi frågade om man inte måste lämna vagnarna i affären och de svarade "Jo vanligtvis... Men vi behöver dem för att få med oss allt."
En annan tjej som varit här för något år sedan i en vecka hade hamnat på sjukhus för att de gett henne så mycket alkohol på en fest/för att hon hade druckit för mycket. Ikväll ska vi ut på en bar och imorgon är det en stor fest, två kundvagnar med alkohol som sagt var.. Har lite känslan "Jag måste vara försiktig så de inte lurar i mig för mycket" haha! Det ska tydligen vara några föräldrar där och många här är ju bara 17 år, men de bryr sig verkligen inte alls utan låter sina barn dricka i stort sett så mycket de vill, känns inte som om det är så vanligt i Sverige. Och här kan man köpa hur mycket alkohol man vill när man är 18 år, det finns många skillnader mellan länderna!
Vi dricker dessutom alkohol, något slags spanskt vin, till maten nästan varje kväll, och min utbytesstudent är ju inte 18 men det spelar liksom ingen roll verkar det som, det samma gäller klubbar och restauranger!

Vi hörs, ha en bra fredag! :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Jag är en 18-årig tjej som en dag åkte till Stockholm, tog chansen och vågade- vilket resulterade i ett sommarjobb på Disneyland utanför Paris! Här kommer du kunna läsa om livet i Frankrikes huvudstad, hur det är att tillfälligt flytta hemifrån och dessutom till ett annat land och självklart- hur det är att jobba på Disneyland! Så, häng med mig till Paris i sommar! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Flag Counter